okładka

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa

Grabowski, Tadeusz Red., Kijowski, Jacek (1948- ). Red., Anders, Elżbieta, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.

Rok wydania: 2004.

Mięso drobiowe higiena., Mięso drobiowe technologia., Podręczniki akademickie

Autor
Grabowski, Tadeusz Red.
Kijowski, Jacek (1948- ). Red.
Anders, Elżbieta
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Tytuł
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2945-5 :
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
2004.
Objętość
XI, [3], 573, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Żywność, Jakość, Technologia.
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe higiena.
Mięso drobiowe technologia.
Podręczniki akademickie
020
%a 8320429455
245
%a Mięso i przetwory drobiowe : %b technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa /
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, %c 2004.
300
%a XI, [3], 573, [1] s. : %c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia.
650
%a Mięso drobiowe %x higiena.
650
%a Mięso drobiowe %x technologia.
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Grabowski, Tadeusz %e Red.
700
%a Kijowski, Jacek %d (1948- ). %e Red.
700
%a Anders, Elżbieta
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
920
%a 83-204-2945-5 :