Autor
Grabowski, Tadeusz Red.
Kijowski, Jacek (1948- ). Red.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Tytuł
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Objętość
XI, [3], 573, [1] s. :
Seria
Żywność, Jakość, Technologia.
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe higiena.
Mięso drobiowe technologia.
245
%a Mięso i przetwory drobiowe :
%b technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 2004.
300
%a XI, [3], 573, [1] s. :
%c 24 cm.
490
%a Żywność, Jakość, Technologia.
650
%a Mięso drobiowe
%x higiena.
650
%a Mięso drobiowe
%x technologia.
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Grabowski, Tadeusz
%e Red.
700
%a Kijowski, Jacek
%d (1948- ).
%e Red.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.